zondag 13 januari 2013

7 FILMIDEEEN


Pitch

Titel: "Hemel op aarde met Klaartje"  Genre: kinderserie 4-12 jaar * 40 afleveringen van ca. 5 minuten  Tagline: De hemel raakt de aarde aan als Klaartje vertelt.  Logline: Klaartje is klaar en wil iedereen op de wereld, en dus ook haar beste vriendje Maarten die veel maart, laten weten hoe ze in de hemel over de aarde denken. In elk stukje leven van Klaartje is te zien hoe eenvoudig het is om een hemel op aarde te maken.   

Pitch

Titel: "De weg naar Rio de Janeiro 2016"  Genre: thriller * speelfilm  Tagline: Bij grote sportevenementen is de hand van de Onzichtbare zichtbaar. Logline: Een groep onderzoekers wordt verdacht van een complot voor een aanslag op de Olympische Spelen in Londen. Als de daadwerkelijke dader wordt gepakt blijkt dat hun onderzoek grote positieve gevolgen heeft voor de mensheid wat leidt naar een bevrijding in Rio de Janeiro.

Pitch

Titel: "De Loterij"  Genre: drama * speelfilm  Tagline: Loterijen hebben verschillende waarden.  Logline: Julliët heeft een topidee om de wereld te veranderen waarbij ze geld nodig heeft, heel veel geld. Haar ondernemerskracht en zoektocht naar financiering brengt haar naar andere bestemmingen die als een bijzondere verrijking uitpakken.

Pitch

Titel: "Huishoudstress"  Genre: romantische komedie * speelfilm Tagline: Een schoon huis is niet altijd van steen.Logline: De smetvrees en poetsziekte van Jetteke is gekmakend en toch ook hilarisch voor anderen. Een vreemd schoonmaakluchtje zorgt voor veel commotie dat zelfs een ommekeer in het leven van Jetteke wordt.

Pitch

Titel: "Gekte op aarde"  Genre: thriller * speelfilm Tagline: Elke sfeer heeft z'n eigen eigenaardigheden en ontwikkeling.Logline: Het denkvermogen van de mens, dat tegelijkertijd een vloek en een zegen is, in combinatie met verschillende sferen die in vrijheid leven kunnen een goddelijke mix creëren richting het paradijs of juist een fatale mix naar de ondergang van de mens. Fidoël baant zich een weg door allerlei sferen van macht, bedrog, corruptie en mishandeling om een ondergang te voorkomen. 

Pitch

Titel: "Aartsengel Michaël"  Genre: documentaire  Tagline: De tijdsgeest van de 21ste eeuw is onmisbaar.  Logline: Quis ut Deus, Wie is als God?, is een naam van aartsengel Michaël die niet alleen de mensheid beschermt en verdedigt, maar ook de Roomskatholieke kerk en de Paus. In een tijd van ontkerkelijking, secularisatie en overvloed wordt de rol van deze grote vorst van het Licht meer dan duidelijk.

Pitch

Titel: "Burnout"  Genre: drama * toneel/theater Tagline: Iedereen kan worden uitgeblust op de werkvloer.  Logline: Een narcistische directeur maakt het leven zuur van veel werknemers die de diagnose burnout krijgen. Een andere wereld openbaart zich als de directeur zelf slachtoffer wordt van uitgeblustheid.


C Prospera Scenario * Postbus 1118 * 4700 BC * Roosendaal * 06-25381828 * contact@prosperascenario.nl